Påminnelse!

Hej alla medlemmar

Det känns väldigt olustigt att skulle behöva lägga ut denna text, men de senaste veckorna har det kommit in en hel del klagomål från olika medlemmar på att folk rastar sin hund/sina hundar på Björnnässtrands område och ”glömmer” att plocka upp efter dem.

Styrelsen har själv sett ouppplockat hundbajs längs med vägen, vid badstranden och längs med promenadstigarna.

Vi tror och hoppas såklart på att det inte är någon av ”våra” hundar, men att det är någon som kommer utifrån och rastar sin hund hos oss, men för god ordens skuld skall vi påpeka att man såklart måste plocka upp efter sin hund.

Om du/ni har besökande familj och vänner, som har hund med sig, skulle vi också vara glada om ni kan påminna dem om det, och om ni låter barnen rasta hunden, så kolla gärna med dem att de vet att de måste plocka upp.

Därutöver måste vi tyvärr även påminna om att det är koppeltvång på hundar och att det inte är tillåtet för ägarna att låta sina hundar jaga vara sig vilt, tama husdjur eller människor.

Vi hoppas att ovanstående löser sig och att vi alla får en fortsatt varm och skön sommar tillsammans härute i Björnnässtrands paradis.

Bästa sommarhälsningar,
Styrelsen genom Johnny Jörgensen

PS: Många undrar säkert hur det går med årsmötet. Som det ser ut nu, verkar det inte vara några ändringar i situationen. Trots att man inte hör så mycket om det så är Coronan kvar i Sverige, och eftersom folk blir mer och mer oaktsamma på grund av det varma vädret har det bara stigit de senaste månaderna. Enligt statistiken som är tillgänglig, var det för bara två dagar sedan ny ”rekord” i antalet av dagliga Coronafall i Sverige. Så vi avvaktar ett tag till med att besluta något och återkommer när vi vet mer.