Ny, efterfrågad funktionalitet

Det finns en del som har frågat om det inte går att göra så att man får ett e-postmeddelande när det läggs in nya saker på hemsidan.

Så jag har tittat runt lite och hittat en plugin som ser bra ut, och som kan göra precis detta. Jag har även testat och den verkar också fungera bra. Så nu testar vi den på hemsidan och ser om den uppfyller folks önskemål.

I menyn till vänster hittar du en ruta mellan sökrutan och listan med senaste inläggen. Där fyller du i din e-postadress och trycker på ”Prenumerera!” knappen.

Det som händer då är att din mejladress sparas i listan över prenumerationer. Det skickas sen ett mejl till dig där du måste bekräfta att du verkligen vill vara med på listan. Detta är en dubbel autentiseringsmetod som vi använder för din säkerhets skuld. Bekräftelsemejlet bör skickas ganska omgående, så har det inte kommit inom en timme så kolla gärna din skräppost-mapp. Det kan hamna där.

När du har bekräftat din prenumeration så kommer du få ett mejl när hemsidan uppdateras. Du kan när som helst klicka på en länk i mejlen och avregistrera dig igen om du inte vill vara med i alla fall.

Observera: Denna prenumerationslista har inget med medlemslistan att göra och den hanteras helt separat. Bara för att du har din e-postadress med på medlemslistan betyder det inte att du automatisk är med på prenumerationslistan och omvänt.

Vänliga hälsningar,
Johnny Jörgensen