Sommarvattenavstängning

Jag har nu fått besked från Kjell Ekström om att sommarvattnet kommer stängas av nu imorgon den 7 oktober 2017 runt kl. 11.

Det är en vecka tidigare än vanligt, och det beror på att det ju är första gången Kjell skall ta hand om avstängningen efter han tog över ansvaret. Därför vill han förstås gärna att Kaj är med som stöd eftersom det är ganska komplicerat, och Kaj kan tyvärr inte nästa helgen. Det får därför bli den här helgen.

Jag vet att det är med kort varsel, men jag hoppas att det går bra. Om ni behöver vattna bilen och skölja av blommorna nästa helg, går det ju bra att tappa upp lite vatten redan nu den här helgen (lördag förmiddag förstås).

Ha en trevlig höst allihopa.

Styrelsen genom Johnny Jørgensen

OBS: Detta är även skickat ut på mejl till alla. Jag har gjort ett försök med en ny mejllista-programvara. Säg gärna till om ni inte kan läsa mejlet eller om det ser konstigt ut. Om mejlet hamnar i skräppostmappen finns det tyvärr inte mycket jag kan göra åt det. Jag har provat konstens alla reglar för att det inte skall hända, men vissa mejlklienter (speciellt webb-mejl klienter) är överskyddande och filtrerar ibland ut helt legitima mejls.