Välkomna till 2024 års midsommarfirande på badstranden!

Vi återupptar nu en tidigare uppskattad tradition och hälsar alla boende med gäster välkomna till ett traditionellt midsommarfirande på badstranden.

Kl. 10.00
Vi träffas på badstranden och plockar blommor, björkris och majar midsommarstången. Det är bra om vi blir ett gäng som hjälps åt med att maja stången. Det behövs mycket björkris och blommor om midsommarstången ska bli fin. Plocka gärna blommor på väg ner till stranden!

Kl. 14.00
Reser vid stången! Sen blir det fiskdamm för barnen, tipsrunda, lotteri för både barn och vuxna, pilkastning, trevligt umgänge med nya och gamla grannar – och så förstås, dans kring midsommarstången! Med andra ord – en traditionell midsommar på Björnnäs.

Ta med er fikakorg och Swish (till lotterna).

Varmt välkomna!
Eva Sparre, Maria Rundberg, Pia Bohlin och Ullis Jakobson
(Festkommittén)

Ps. Vill du hjälpa till finns alla chanser att få en uppgift. Kontakta i så fall någon av oss i festkommittén så ordnar vi en uppgift åt dig/ er. Vi är så tacksamma om det är fler som vill hjälpa till innan och under midsommarfirandet. Våra telefonnummer hittar ni i medlemsregistret här på hemsidan. Inloggningsuppgifter till medlemsregistret har ni fått i tidigare mail från tomtägarföreningens ordförande Leif Öhman. Ds.