Brev från Lantmäteriet

Det verkar ha gått ut en konstig skrivelse från Lantmäteriet till tomtägare vid Björnnas. I mitt fall kom det i den digitala Kivra-brevlåda. Jag skall inte kunna säga om det har gått ut på papper till tomtägare som inte har en digital brevlåda, men jag skulle omedelbart tro det.

Rubriken är ”Information om en lagändring som berör din fastighet”.

Jag måste erkänna att jag inte själv fattar en meter av brevet, och inga andra som jag har pratat med fattar mer än mig (om någon som har fått det rent faktisk förstår vad det rör sig om, får du/ni väldigt gärna informera mig om det )

Så jag tänkte bara låta er veta att jag/styrelsen håller på att kolla upp på vad det rör sig om, och om vi i föreningen eller privat behöver vidta åtgärder. Jag återkommer med mer information så fort jag vet.